Level 2: Microneedling met chitossil thread ampoules

Bij chitossil thread leggen een onderhuids netwerk van medical grade chitosan draadjes aan dat de collageenaanmaak stimuleert en zorgt voor een sterk hydraterend en opvullend effect.

De draadjes zijn, net als bij medische toepassingen, door nanotechnologie ultradun gemaakt, wat zorgt voor transport en opneembaarheid tot diep in de huid.

Daar aangekomen leggen de chitosan draadjes een onderhuids netwerkje aan dat, net als injectable skinboosters, op meerdere manieren zorgt voor collageen aanmaak én een sterk hydraterend en vochtbindend (dus ‘plumping’) effect. Want chitosan voorziet de huidcellen niet alleen van eiwitten die nodig zijn voor wondgenezing (dus collageen aanmaak), het zorgt ook voor toename van de huideigen hyaluronzuur aanmaak én stimulatie van de fibroblasten. Vervolgens zorgt dit weer voor collageen en hyaluronzuur productie.

Maar er is meer… Chitosan zorgt ook voor vermindering van pigmentvlekken, grove poriën, acne en helpt een gevoelige huid en verstoorde huidbarrière te herstellen.

Voordelen:

Hydraterend en vochtbindend

Stimuleert de collageen aanmaak

Aanmaak én stimulatie van de fibroblasten

Productie van Hyaluronzuur

Vermindering van pigmentvlekken

Verfijnen van grove poriën

Herstellen van acne huid

Herstellen van een gevoelige huid

Herstellen van de verstoorde huidbarrière