RF Instant body lifting

Door middel van pijnloze radiofrequentietechnologie. RF Tripolar stimuleert collageen, verzacht fijne lijntjes, verstevigt de huid, verkleint de poriën, verstevigt de slappe huid en zorgt voor een gladdere en stralendere uitstraling.

Verhoogt de collageenproductie op natuurlijke wijze zonder hersteltijd en zonder operatie.

De proces van collageenfibroblasten, hyaluronzuur, elastine verandert naarmate we ouder worden. De structuur van onze huid verandert als gevolg van een langzamere celvernieuwing, oxidatieve stress en veroudering, waardoor de huid in essentie dunner en barstende wordt.

Het is geschikt voor iedereen, vooral voor degenen die fijne lijntjes, rimpels of een slappe huid willen aanpakken. Het is snel, ontspannend, pijnloos en werkt maandenlang na elke behandeling om het collageen te remodelleren.

De behandeling maakt gebruik van zachte verwarming met temperatuur gecontroleerde RF-energie. Het stimuleert de productie van collageen en het aanspannen van elastinevezels. De elastinevezels worden onmiddellijk strakker, wat betekent dat de huid vanaf de eerste behandeling strakker en gelift wordt.

Het kan aanbevolen worden om een sessie elke 7-10 dagen, met een gemiddelde van 8 sessies in een programma.

U blijft resultaten zien tot 3 maanden nadat de behandelingskuur is beëindigd. Dit is volkomen normaal, omdat het collageen tijd nodig heeft om zich te vermenigvuldigen.

Wat zijn de voordelen RF instant body lifting

Vermindert Cellulite: 

Cellulite is een huidprobleem dat meestal voorkomt rond de billen en aan rondom de dijen, waar we doorgaans onze lichaamsvetten opslaan. Omdat het vetweefsel en de vetten de oorzaak zijn van cellulite, vermindert de warmte die uit de RF-behandeling komt het uitpuilen van overtollig vetweefsel. Dit maakt RF een verbazingwekkend effectieve behandeling voor cellulite.

Vermindering van lichaamsvet: 

Als het gaat om het grootste probleem van lichaamsvet, lijkt het behoorlijk op cellulite. Bij beide problemen ligt het probleem bij de vetweefsels. Het hittemechanisme van de RF-behandeling zorgt ervoor dat sommige lichaamsvetten smelten en in het systeem worden afgevoerd. Dit levert resultaten op die vergelijkbaar zijn met die van chirurgische middelen om lichaamsvet te verliezen.

Huidverstrakking:

Een van de beste dingen van radiofrequentie is dat het een niet-invasieve en niet-chirurgische benadering is voor huidverstrakking. De fibroblasten cellen worden door RF gestimuleerd tot de aanmaak van nieuwe collageen cellen als gevolg huidverstrakking.