RF instant face lifting

Fijne lijntjes, huidveroudering?

Door middel van pijnloze radiofrequentietechnologie. RF Tripolar stimuleert collageen, verzacht fijne lijntjes, verstevigt de huid, verkleint de poriën, verstevigt de slappe huid en zorgt voor een gladdere en stralendere uitstraling.

Verhoogt de collageenproductie op natuurlijke wijze zonder hersteltijd en zonder operatie.

De proces van collageenfibroblasten, hyaluronzuur, elastine verandert naarmate we ouder worden. De structuur van onze huid verandert als gevolg van een langzamere celvernieuwing, oxidatieve stress en veroudering, waardoor de huid in essentie dunner en barstende wordt.

RF instant face lifting is een revolutionaire behandeling die de slappe huid verstevigt, strakker en liften door zich te richten op het stimuleren van collageen- en elastinevezels. Met een geweldige zichtbare resultaat al vanaf de allereerste behandeling.

De RF instant face lifting is ideaal voor het behandelen van probleemgebieden rond de ogen, mond, wangen, kaken en nek.

Het is geschikt voor iedereen, vooral voor degenen die fijne lijntjes, rimpels of een slappe huid willen aanpakken. Het is snel, ontspannend, pijnloos en werkt maandenlang na elke behandeling om het collageen te remodelleren.

De behandeling maakt gebruik van zachte verwarming met temperatuur gecontroleerde RF-energie. Het stimuleert de productie van collageen en het aanspannen van elastinevezels. De elastinevezels worden onmiddellijk strakker, wat betekent dat de huid vanaf de eerste behandeling strakker en gelift wordt.

Het kan aanbevolen worden om een sessie elke 7-10 dagen, met een gemiddelde van 8 sessies in een programma.

U blijft resultaten zien tot 3 maanden nadat de behandelingskuur is beëindigd. Dit is volkomen normaal, omdat het collageen tijd nodig heeft om zich te vermenigvuldigen.

Level 1: met een speciale gel

Level 2: met ampullen, DP collageen lamp